DK | EN | NO
 

”Presence er et meget væsentligt element i Microsofts Unified Communications strategi" Jørgen Rahbek Microsoft

 

Er du klar til næste generation af kommunikation for virksomheder?


En ny bølge af kommunikationsløsninger til virksomheder er over os. De hedder unified communications, og giver dig et sæt helt nye og stærke værktøjer til telefoni, messaging, videokonferencer, integration på tværs af applikationer og meget mere.


Hos Blueposition er vi med helt i front: Du kan nu benytte MobileStatus sammen med Microsoft Office Communications Server 2007 eller Lync Server, som er en af de førende løsninger inden for unified communications.


Det betyder, at status for den enkelte medarbejders mobil – ledig, optaget, osv. – nu kan ses i Microsoft Office Communicator, Outlook, SharePoint og alle andre applikationer, som anvender statusinformationer (presence) fra Microsoft Office Communications Server/Lync Server.

 


Hvad er fordelen?


Med MobileStatus OCS vil din mobil indgå som en naturlig del af de muligheder du har for at kommunikere inden for virksomheden. Du får et lynhurtigt overblik over hvem som er ledige på mobilen i f.eks. Outlook eller Communicator, og sparer derved frustrationen over at ringe op til telefoner, som er optagede.