DK | EN | NO
 

News

25.01.2012

TDC Erhverv køber gazelle-virksomhed

TDC har 20. januar købt det mindre danske udviklingshus BluePosition. Virksomheden er førende i Danmark inden for udvikling af cloud-baserede omstillingsløsninger til erhvervskunder og er udnævnt til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen både i 2009 og 2010.

Asger Hattel, direktør hos TDC Erhverv, er meget tilfreds med aftalen og fortæller, at TDC med købet sikrer den fortsatte udvikling af IP- og mobilløsninger til erhvervskunder:

”BluePosition har dygtige udviklere og software i særklasse på det danske marked. TDC har Danmarks største IP- og mobilplatform og den absolut største salgsmuskel til erhvervslivet. Med købet af BluePosition bliver TDC Erhverv den førende teleudbyder inden for hostede løsninger til dansk erhvervsliv – et marked som forventes at vokse stærkt de kommende år.”

TDC’s fokus på udvikling af IP-løsninger er allerede nået langt. Senest blev koncernen placeret som en af de tre bedste leverandører i Europa ifølge det uafhængige analysefirma Infonetics Research.

Andreas Frøland, der er direktør hos BluePosition, fortæller, at handlen med TDC skaber en god ramme for den fortsatte, stabile udvikling af selskabet:

”Vi ser købet her som en anerkendelse af, at vi leverer løsninger af en helt særlig kvalitet. Med købet af BluePosition har TDC fået adgang til markedets mest fremtrædende udviklingshus.”

Købet af BluePosition sker som led i TDC Erhvervs ønske om at sikre sin lederposition inden for cloud-løsninger til det danske erhvervsliv. I 2012 vil TDC Erhverv under overskriften ”Med TDC i skyen” komme med en række udspil, der vil sikre denne lederposition yderligere.

Fakta:
Som led i aftalen mellem parterne offentliggøres købssummen ikke
Selskabet fortsætter som selvstændig enhed, og hverken virksomhedens domicil, ledelse eller medarbejderstab berøres af aftalen
Selskabet har i dag kunder fra alle de tre store danske teleselskaber

Yderligere oplysninger:
TDC Presse, tlf. 70 20 35 10
tdc.dk/presse